Enigma

Over Enigma

Gemeenten, vooral de grote, willen graag minder auto’s en minder autokilometers in de stad, terwijl de mobiliteitsvraag onverminderd groeit. Gebruik van het openbaar vervoer (in de binnenstad) neemt daardoor toe, net als alternatieve vormen van vervoer zoals de fiets. Bovendien worden steeds meer varianten van fietsen populair, zoals bijvoorbeeld elektrische fietsen. Deze hebben een groter bereik en vormen dus een goed alternatief vormen voor de auto.

In dit snel ontwikkelende mobiliteit domein adviseert Enigma Mobility gemeenten, mobiliteits dienstverleners en vervoersbedrijven. Enigma Mobility heeft ca 10 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit. Uitgangspunt bij haar adviezen is dat de voorgestelde oplossingen voor de gebruiker een meerwaarde moeten hebben, ofwel in gemak ofwel in functionaliteit en het liefst beide.

24
nov

09:00
 -
17:30
 uur,
Noordwijk

Enigma Mobility is expert op 3 domeinen

Klantreis

Wij zijn van mening dat een dienst uitsluitend succesvol is als het voldoet aan behoefte van de klant. Daarom is het vertrek punt bij al onze adviezen; DE KLANT.
 
LEES MEER

Oplossing

Wij leveren geen hardware of software. Wij zijn onbevangen en denken out-of-the-box . Onze oplossingsvoorstellen zijn creatief en innovatief omdat wij buiten de betreden paden denken.
 
LEES MEER

Realisatie

Wij gaan verder dan alleen bedenken of uitvragen, wij ondersteunen bij de realisatie of nemen verantwoordelijkheid voor de realisatie. Daarmee verbinden we ons aan het project.
 
LEES MEER