Enigma

Over Enigma

Uw ambitie, samen gerealiseerd! Daar staan wij voor. Enigma consulting is uitgegroeid tot een vooruitstrevend kennishuis op het gebied van Payments. De laatste jaren is ons dienstenpakket met succes uitgebreid in de richting van Risk & Compliance en Treasury; terreinen die bij onze klanten vaak raken aan het betalingsverkeer. Door de betrokkenheid van onze consultants met onze klanten, zowel bij banken als bedrijven, zijn wij een verbindende factor in de financiële sector. Tevens ondersteunen wij overheden en bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsconcepten. Onze klantfocus en kennis van betalingsverkeer bij Mobility helpt bij het (interoperabel) opzetten van mobiliteitsdiensten inclusief betaling en afhandeling van de transactie.

Enigma heeft een netwerk van topprofessionals. Talent is een vereiste, maar ontwikkeling staat bij ons voorop. Dit komt onder andere tot uiting in het stimuleren van ondernemerschap, wat binnen Enigma veel aandacht krijgt. Door een juiste balans tussen privé en werk en met opleidings- en coachingtrajecten zorgen we ervoor dat onze consultants met plezier en energie aan de slag zijn.

We zijn een sociaal bedrijf en hechten waarde aan ambitie, eerlijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Enigma uit dit bijvoorbeeld door goede doelen te steunen met sportieve benefietacties. Hierbij is geen uitdaging te groot, door samenwerking is alles mogelijk. 

 

People

Meer dan individuen. Het netwerk van collega’s is de basis van Enigma Consulting. Maak kennis met onze consultants met hun eigen visie en kwaliteiten.

Lees meer

Kernwaarden

De missie ‘Uw ambitie, samen gerealiseerd’, geeft een samenvatting van onze kernwaarden. Toch zijn onze kernwaarden veel meer dan deze missie alleen.

 Lees meer

Historie

Enigma kent een rijke geschiedenis waarin vele namen ons bedrijf zichtbaar maakten. Onze oorsprong gaat terug naar 17 december 1997. Sinds die tijd is er veel veranderd.

Lees meer

ZEPA Challenge

Enigma Consulting draagt graag haar maatschappelijke steentje bij. Dit doen wij bijvoorbeeld door goede doelen te steunen met sportieve benefietacties.
 
Lees meer

Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van ons netwerk en samen met Enigma verder groeien? Bekijk hier waar jij ons team kunt versterken.


Lees meer

Young professionals

Wij vinden het belangrijk onze kennis over te dragen aan de jongere generatie. Met dit programma worden Young Professionals opgeleid tot ervaren consultants.
 
Lees meer

Contact

Wilt u Enigma beter leren kennen of heeft u vragen voor één van onze consultants? Neem dan contact met ons op.
 
 
Lees meer