Enigma

Over Enigma

Enigma Academy

Enigma Academy is onderdeel van Enigma Consulting. Enigma Academy is verantwoordelijk voor alle in- en externe opleidingsprogramma’s van Enigma Consulting. Intern verzorgt zij ook de persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s van onze consultants en is verantwoordelijk voor het Young Professional Programma.

Opleidingen Betalingsverkeer en Cash Management

Enigma Academy heeft de opleidingen Betalingsverkeer en Cash Management ontwikkelt, omdat zij in de dagelijkse praktijk merkt dat deze opleidingsbehoefte er is. Door een combinatie van opleidingsmodules of daarvan afgeleide maatwerk versies zijn bij verschillende opdrachtgevers Incompany gegeven in de vorm van workshops en trainingen.

 

Enigma Young Professional Programma

Enigma Consulting vindt het belangrijk om haar kennis over te dragen aan de jongere generatie en het team met nieuwe talenten aan te vullen. Daarom is zij 1 november 2012 gestart met het Young Professional Programma. In dit twee jaar durende opleidingsprogramma ligt de focus op zowel de uitbreiding van vakinhoudelijke kennis als de persoonlijke ontwikkeling van de trainees. Door middel van dit programma worden de Young Professionals opgeleid tot ervaren consultants.

Opleidingen Betalingsverkeer

De Enigma Academy biedt een totaalpakket aan opleidingen die gezamenlijk maximaal inzicht geven in de gehele keten van het betalingsverkeer en het cash management.
 
Lees meer

Young Professionals

Wij vinden het belangrijk onze kennis over te dragen aan de jongere generatie. Met dit programma worden Young Professionals opgeleid tot ervaren consultants.

Lees meer