Enigma

Over Enigma

Betalingsverkeer actueel en de specials

Betalingsverkeer blijft veranderen en vereist continue aandacht en keuzes. In het begin van 2014 heeft Enigma het Kennisabonnement betalingsverkeer voor het bedrijfsleven geïntroduceerd als reactie op de vraag van onze klanten; “hoe krijgen we kennis van actuele ontwikkelingen als jullie (Enigma) weg zijn”. Het doel om een community van betalingsverkeer professionals op te bouwen die kennis en ervaringen onderling uitwisselen lijkt te zijn behaald.
 
Betalingsverkeer actueel, een maandelijkse update
Een belangrijk onderdeel van het opbouwen van kennis is de maandelijkse BVA, de Betalingsverkeer Actueel. Dit is een nieuwsbrief samengesteld door Enigma professionals met interessante artikelen, filmpjes, figuren en papers. Deze kunnen zowel door Enigma als door andere kennisbronnen gemaakt zijn.

De 5 geselecteerde artikelen bespreken vaak de gebeurtenissen in het betalingsverkeer; nieuwe trends, nieuwe regelgeving, mogelijkheden en kansen in de markt, nieuwe partijen, de status van het betalingsverkeer, vragen in de markt en andere relevante onderwerpen.

Door middel van deze maandelijkse update bent u als payments-professional dus op de hoogte van de ontwikkelen in uw markt. Daarnaast bespreken we ook de ontwikkelingen in het Risk- en Treasury-domein, die het betalingsverkeer in uw organisatie kunnen beïnvloeden.