Enigma

Over Enigma

Wetgeving en beleid is vaak complex en continu aan verandering onderhevig. Enigma Consulting heeft een unieke aanpak door op een betrokken, efficiënte en pragmatische wijze een operationeel Risk & Compliance programma in te richten. Hierbij nemen we de eigenschappen van uw organisatie als uitgangspunt. 

8
nov

08:30
 -
17:30
 uur,
Nieuwegein

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

Betaalvergunning

Een complex traject, maar onze experts kennen de eisen van DNB. Samen gaan we deze uitdaging aan, onze experts verzorgen uw aanvraag snel en efficiënt.

LEES MEER

Trust sector

Deze sector ligt onder een vergrootglas. Wijzigingen in de RiB WTT wetgeving dwingen trustkantoren om het compliance beleid te herzien.

LEES MEER

Operationeel Risico

Risicomanagement is essentieel voor elke organisatie. Samen stellen we een passend operationeel risicoframework op dat voldoet aan de gestelde eisen.

LEES MEER

Payments risk

Ook in de betaalketen doen zich risico’s voor. Enigma beschikt over een unieke combinatie: kennis van de betaalketen en expertise in risk en compliance. 

LEES MEER

Compliance

Met behulp van ons 6-stappenplan richt u uw compliance functie goed in en weet u zeker dat uw compliance risico’s beheerst worden. 


LEES MEER