Enigma

Over Enigma

Treasury management vormt een wezenlijk onderdeel van ieder bedrijf, vooral nu de markt sterk in beweging is en bedrijven onder druk komen te staan. Des te belangrijker om de financiën en de risico’s die daarmee samengaan onder controle te hebben, nu en in de toekomst. Bent u hier klaar voor? De Treasury Management Practice van Enigma Consulting ondersteunt haar zakelijke klanten met het ontwerp, de organisatie en de automatisering van de treasury functie met als belangrijkste focus cash management, risicomanagement, procesbeheersing en -efficiëntie.

   
4
okt

09:00
 -
12:30
 uur,
Barcelona

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

BELLIN tm5

Een TMS garandeert efficiëntie, één informatiebron en lage operationele kosten, maar leidt bovenal tot een verlaging van liquiditeiten, rentekosten en risico’s.

LEES MEER

Treasury Barometer

De Treasury Barometer is een initiatief van Enigma Consulting en de Rabobank en is een jaarlijkse survey voor en door corporate treasurers.

LEES MEER

Cash management scan

Met de cash management scan maakt Enigma Consulting een analyse van uw huidige financiële en operationele processen en geld- en informatiestromen.
 
LEES MEER

Treasury training

Enigma Consulting biedt een totaalpakket aan opleidingen die maximaal inzicht geven in de betaalketen en het cashmanagement van uw treasury praktijk.
 
LEES MEER

Treasury solutions

Onze treasury consultants bieden pragmatische en op maat gemaakte oplossingen voor vraagstukken over cash management, treasury management systemen en financiering.
 
LEES MEER

Trade services

De Trade Finance Practice van Enigma kan u ondersteunen en adviseren bij het maken van keuzes om uw risico's bij internationaal zakendoen zo goed mogelijk af te dekken.
 
LEES MEER