Enigma

Over Enigma

Treasury management vormt een wezenlijk onderdeel van ieder bedrijf, vooral nu de markt sterk in beweging is en bedrijven onder druk komen te staan. Des te belangrijker om de financiën en de risico’s die daarmee samengaan onder controle te hebben, nu en in de toekomst. Bent u hier klaar voor? De Treasury Management Practice van Enigma Consulting ondersteunt haar zakelijke klanten met het ontwerp, de organisatie en de automatisering van de treasury functie met als belangrijkste focus cash management, risicomanagement, procesbeheersing en -efficiëntie.

   
15
nov

08:30
 -
17:00
 uur,
Noordwijkerhout

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

treasury-proposities-vliegwiel

Treasury Scan

Met de treasury scan identificeren, evalueren en prioriteren we potentiële verbeteringen voor de treasury functie. Ook is het mogelijk om te benchmarken met leidende treasury practices.
 
LEES MEER

BELLIN tm5

Een TMS is onontbeerlijk voor een goed overzicht in uw financiële positie en cashflows, voor een effectief financieel risicomanagement en als tool voor een in-house bank.
 
LEES MEER

Financial risk management

Door de op maat gesneden advisering en ondersteuning van Enigma worden uw financiële risico's afgedekt en substantiële besparingen gerealiseerd voor uw bedrijf.
 
LEES MEER

Treasury on board

Met deze dienstverlening biedt Enigma (tijdelijke) ondersteuning aan en zetten we onze kennis en ervaring in om uw treasury organisatie verder te professionaliseren.
 
LEES MEER

Onze treasury experts