Enigma

Over Enigma

Treasury management vormt een wezenlijk onderdeel van ieder bedrijf, vooral nu de markt sterk in beweging is en bedrijven onder druk komen te staan. Des te belangrijker om de financiën en de risico’s die daarmee samengaan onder controle te hebben, nu en in de toekomst. Bent u hier klaar voor? De Treasury Management Practice van Enigma Consulting ondersteunt haar zakelijke klanten met het ontwerp, de organisatie en de automatisering van de treasury functie met als belangrijkste focus cash management, risicomanagement, procesbeheersing en -efficiëntie.

   
4
okt

09:00
 -
12:30
 uur,
Barcelona

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

BELLIN tm5

Een TMS garandeert efficiëntie, één informatiebron en lage operationele kosten, maar leidt bovenal tot een verlaging van liquiditeiten, rentekosten en risico’s.
 
LEES MEER

Treasury Scan

Met de treasury scan identificeren, evalueren en prioriteren we potentiële verbeteringen voor de treasury functie. Ook is het mogelijk om te benchmarken met leidende treasury practices.
 
LEES MEER

Treasury on board

Met deze dienstverlening biedt Enigma (tijdelijke) ondersteuning aan en zetten we onze kennis en ervaring in om uw treasury organisatie verder te professionaliseren.
 
LEES MEER

Financial risk management

Door de op maat gesneden advisering en ondersteuning van Enigma worden uw financiële risico's afgedekt en substantiële besparingen gerealiseerd voor uw bedrijf.
 
LEES MEER

Trade services

De Trade Finance Practice van Enigma kan u ondersteunen en adviseren bij het maken van keuzes om uw risico's bij internationaal zakendoen zo goed mogelijk af te dekken.
 
LEES MEER