Enigma

Over Enigma

Bedrijven zoeken steeds meer naar geïntegreerde oplossingen voor hun Treasury Management Systeem (TMS) door koppelingen met zowel de eigen ERP-systemen als hun banken te leggen voor het uitwisselen van betaalbestanden en elektronische rekeningafschriften. Dit biedt vele voordelen. Betaalbestanden kunnen centraal in het TMS worden geautoriseerd voordat deze naar de bank worden verstuurd. Daarnaast kan de cash forecasting automatisch worden bijgewerkt aangezien alle inkomende en uitgaande betaalstromen via het TMS lopen.

Hiervoor is een connectie met de verschillende banken van een bedrijf nodig. Als een bedrijf meerdere bankrelaties of veel transactieverkeer heeft, is een geautomatiseerde bankkoppeling aan te bevelen. BELLIN tm5 ondersteunt meerdere bankconnectiviteit opties, waaronder via:
• SWIFT service
• Payment Hub service

 

 
4
okt

09:00
 -
12:30
 uur,
Barcelona

Opties voor bankconnectiviteit

SWIFT Service

BELLIN heeft een eigen SWIFT service, waarmee het Treasury Management Systeem BELLIN tm5 via het SWIFT-netwerk alle banken kan bereiken. Bekijk de voordelen voor corporates.
 
LEES MEER

Payment Hub Service

Als een bedrijf een redelijk volume aan betaalbestanden uitwisselt met zijn banken is een host-to-host connectie met elk van deze banken te overwegen.
 
LEES MEER