De PSD2 richtlijn biedt aan ondernemingen kansen die eerder niet denkbaar waren. Met behulp van de door banken beschikbaar gestelde (betaal)gegevens ontstaan ongekende commerciële mogelijkheden. Denk aan gerichter cash management, geconcentreerde dashboards met een totaaloverzicht van alle rekeningen die door rekeninghouders bij alle banken worden gehouden of op maat gemaakte aanbiedingen en advertenties. Zowel de banken als nieuwe toetreders gaan een veelvoud aan nieuwe producten en diensten aanbieden. Met de introductie van instant payments in Nederland wordt de snelheid van deze dienstverlening binnen een paar tellen afgehandeld.

Enigma Consulting heeft in 2016 de website www.psd2.nl ontwikkeld en deze heeft als doel iedereen die met PSD2 te maken heeft of erin geïnteresseerd is, bij elkaar te brengen. Op www.psd2.nl vindt u alle relevante informatie over de achtergrond en doelstellingen van PSD2. De wet- en regelgeving en de business opportunities komen uitgebreid aan bod. De website biedt tevens een forum, voor antwoorden op alle vragen over PSD2. Wilt u weten hoe PSD2 uw business verder kan versterken of deuren opent naar nieuwe of bestaande klanten? Ga dan naar www.psd2.nl. Inmiddels wordt de site zeer frequent bezocht door een breed spectrum van partijen, zoals bedrijven, PSP’s en banken.

Verder biedt de website dienstenaanbieders, zoals uw onderneming, de gelegenheid om proposities kenbaar te maken. Ook vindt u in een oogopslag al het nieuws rondom PSD2 en de aanstaande congressen en seminars.

Daarom willen wij graag van de gelegenheid gebruikmaken u de mogelijkheid te bieden om met uw eigen logo en uw eigen service propositie al dan niet met doorverwijzing naar uw site op de website www.psd2.nl te adverteren. Zodoende zult u nog beter in staat zijn uw eigen dienstverlening als gevolg van PSD2 goed onder de aandacht te brengen van een grote pluriforme doelgroep die deze website frequent bezoekt.

Bent u benieuwd wat de verdere kansen en mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met Enigma Consulting.

Enigma Consulting
Princenhof Park 19
3972 NG Driebergen-Rijssenburg
www.enigmaconsulting.nl
Tel.: +31 (0)30 – 2760535
KvK nr. 30.14.51.77

Marc Groot
Marc Groot
Executive Consultant

Naar:

Artikelen Overzicht

Praat mee!

Kennis- abonnement


Onze consultants

Lees ook: