Op donderdag 11 april vond de jaarlijkse BELLIN DUG bijeenkomst plaats bij Enigma in Driebergen. Ruim 20 BELLIN TMS gebruikers uit Nederland en België waren aanwezig. Onder leiding van de dagvoorzitter Wim Lambrecht heette Robert Jan Wekking van Enigma Consulting iedereen welkom en gaf uitleg over het Enigma portfolio.  De komende periode staan er veel nieuwe functionaliteiten op het programma. Adrien Dumont van BELLIN gaf een toelichting op de zaken die we in tm5 tegemoet kunnen zien.

Darling International gebruikt het TMS niet alleen voor Liquidity planning en cash forecasting maar ook voor netting en payments. Tevens is Darling de launching customer voor SWIFT GPI hetgeen. In een uitgebreide presentatie deelde Hien haar ervaringen en beantwoorde vragen van andere geinteresseerde BELLIN klanten.

Ammeraal Beltech is wereldleider op het gebied van ‘conveyer belts’. De afgelopen jaren is zij geconfronteerd geweest met een aantal M&A trajecten. Wim Lambrecht vertelde hoe hij het BELLIN TMS gebruikte als een repository waarin de documenten benodigd voor M&A trajecten vastgelegd zijn. Deze wat ongebruikelijke toepassing van het TMS was van grote waarde voor het snel beschikbaar stellen van de benodigde documenten en informatie in een dergelijk traject.

Het laatste programma onderdeel van de dag was een ronde tafel sessie onder leiding van Enigma’s Bas Kolenburg. Opgebrachte praktische issues uit de dagelijkse praktijk werden in de groep besproken. Collega gebruikers konden op basis van hun ervaringen hulp en ideeën bieden.

Na een dag vol informatie en uitwisseling was het toen tijd voor de borrel!

Het was een bijzonder geslaagde dag waarin de doelstelling “een dag van gebruikers voor gebruikers” een hele goede invulling heeft gekregen.

Contact

Robert Jan Wekking
Robert Jan Wekking
Managing Partner

Naar:

Artikelen Overzicht

Praat mee!

Kennis- abonnement


Onze consultants

Lees ook: