• Dact treasury beurs 2016

DACT treasury beurs 2016

2018-11-30T14:05:35+00:0014-12-2016|Treasury|

Op vrijdag 11 november vond de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats waar Enigma Consulting samen met BELLIN vertegenwoordigd was.

dact 2016

Traditiegetrouw startte de beurs om 9.30 uur met een paar workshops om op te warmen waarna om 11.00 uur de masterclass start. Dit keer met Prof. Dr. Arnoud Boot. Boot onderkent dat de maatschappij onderhevig is aan grote veranderingen: van wereld, geopolitiek, China-US, vluchtelingen, Euro, verzorgingsstaat, pensioenen, huizenmarkt tot technologie. Meningen en angstbeelden lopen door elkaar heen. De een ziet grote technologische veranderingen met ongekende mogelijkheden voor de wereld van morgen, terwijl de ander hier alleen bedreigingen ziet.

De treasury beurs is het jaarlijkse evenement waar Nederlandse corporate treasurers naartoe komen om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. De vele workshops waarbij het verhaal van de klant voorop staat, zijn echte praktijkcases die bijdragen aan kennisdeling en het leren van elkaars ervaringen.

Tevens hebben wij officieel het Treasury Barometer Rapport 2016 uitgereikt aan de Rabobank.

We mochten aan het einde van de dag uit de respondenten van de Treasury Barometer survey 2016 een naam trekken die een iWatch serie 2 cadeau krijgt. De gelukkige winnares is Natasja van Rompaey van AVR.

dact treasury 2016
Irene de Vet – Janssen
Senior Consultant

Naar:

Artikelen Overzicht

Praat mee!

Kennisabonnement


Onze consultants

Lees ook: