Een van de unieke kenmerken uit onze dienstverlening richting corporates is dat we de meest actuele informatie hebben. Zowel vanuit de bancaire sector, de regelgeving en de markt, maar ook van de verschillende softwareleveranciers. Deze koppeling maakt dat wij corporates optimaal kunnen bedienen in hun informatiebehoefte tijdens een bankswitch.

De samenwerking tussen Enigma en Vallstein draagt bij aan deze accurate informatievoorziening. Vallstein is met haar Bank Relationship Management uniek in de markt. Het Walletsizing® van Vallstein zorgt voor tooling, databases en benchmarks. Dit systeem brengt namelijk de gehele bankomgeving in kaart, met o.a. cash management, financiering en treasuryproducten.

Dankzij Walletsizing® is het mogelijk:

  • De waarde van zijn bankenwallet voor een corporate inzichtelijk te maken om daarmee zijn onderhandelingspositie naar de bank(en) te versterken.
  • De bankstrategie van corporates te verbeteren, op basis van benchmarkinformatie en de verschillende producten per bank.
  • Modellen en scenario-analyses van de gehele portefeuille te maken. Hiermee kunnen de effecten van de nieuwe regelgeving, o.a. Basel III, op de pricing van de banken berekend worden.
  • Adequatere tenderprocessen. Alleen banken die voldoen aan de must-haves worden uitgenodigd. Dit zorgt voor een betere fit en een efficiënter proces.
Roderick Kroon
Roderick Kroon
Partner

Naar:

Artikelen Overzicht

Praat mee!

Kennisabonnement


Onze consultants

Lees ook: