Enigma Consulting werkt onder het motto: uw ambitie, samen gerealiseerd.

Wij ondersteunen organisaties onder andere met de volgende dienstverlening: Strategisch-advies, Projecten/Interim, Selectie en Implementatie, Innovatie, Vergunningentrajecten en Kennis-vraagstukken.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

strategie

Strategie

Door onze ervaring op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau zijn onze consultants in staat om u strategisch praktisch te adviseren. Door onze continue aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen binnen onze expertise gebieden, een breed netwerk kunnen wij u het op maat gemaakte advies geven waar u direct mee aan de slag kan.

projecten-interim

Projecten – interim

Voor alle rollen binnen een verander traject hebben wij de juiste mensen met ervaring en kennis: programma management, business analyse, test coördinator, ontwerper, scrum master etc. De juiste mensen om een verandering ook daadwerkelijk te laten plaatsvinden.

Als uw organisatie tijdelijk een invulling van een rol nodig heeft dan heeft Enigma consultants met kennis en kunde om rollen zoals Product Manager, Product Owner, Process owner en Portfolio manager snel in te vullen.

selection implementation

Selectie en implementatie

Het selecteren en implementeren van IT-Solutions is binnen veel organisaties een complex en potentieel kostbaar traject. Enigma Consulting heeft veel ervaring op dit vlak en adviseert u graag over de juiste aanpak. Na een succesvolle selectie ondersteunen wij u ook graag bij de implementatie.

innovation

Innovatie

Als kennishuis met ondernemerszin innoveren we regelmatig zelfstandig en samen met klanten. Die innovaties vinden plaats binnen grote gevestigde partijen en bij fin-tech start-ups. Innovaties geven enorm veel energie waar wij zelf en onze klanten van profiteren.

betaalvergunning

Vergunningentraject >

Vergunningsaanvragen bij DNB: wij weten wat nodig is! Wanneer een organisatie start met het verwerken van betaaltransacties of met het aantal transacties boven een bepaalde drempel komt, heeft deze onderneming al snel een vergunning nodig van De Nederlandsche Bank (DNB). Onze consultants zijn zeer ervaren op het gebied van vergunningsaanvragen. Wij helpen u graag verder met het voorbereiden, opstellen en indienen van uw vergunningsaanvraag en de begeleiding van het gehele traject.

kennis

Kennis

Enigma Consulting is een kennishuis. Deze kennis delen we met onze klanten en andere geïnteresseerden door middel van het inzetten van onder andere de volgende middelen: