De maatschappij verandert, de innovaties volgen elkaar snel op en ook binnen Enigma reageren wij daar gepast op met een aantal veranderingen.

Ten eerste zijn we per 3 september verhuisd naar een nieuw pand vlakbij station Driebergen-Zeist. De afgelopen maanden hebben we het kantoor mogen ontwerpen en laten realiseren en we zijn trots op het resultaat.

Het is een open kantoor met weer voldoende ruimte voor groei en agile werken, erg duurzaam en energie zuinig en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is Princenhof Park 19, 3972 NG, Driebergen-Rijsenburg.

De tweede verandering is te vinden in ons logo. ‘Enigma’ en ‘consulting’ is behouden, maar wel met een modernere “look”. Wat wel veranderd is:

  • Het symbool: de spiraal is nu een labyrint met daarin de ‘E’. De ‘E’ staat voor Enigma en voor de Euro, wat weer verwijst naar onze Payments en Treasury practise. Het labyrint staat voor de vraagstukken, de puzzels, die we voor onze klanten oplossen.
  • Het kleurgebruik: Het symbool en kleurgebruik verwijst naar de linker- en rechter hersenhelft. Dit verwijst naar het soort werk dat Enigma doet, waar zowel creativiteit als analyse vereist zijn.

Aan de derde wijziging wordt nog hard gesleuteld, dat is de vernieuwing van onze website. Deze gaan we vooral overzichtelijker en toegankelijker maken, zodat alle bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.

We nodigen u alvast van harte uit om ons te bezoeken in ons nieuwe pand en een kop koffie te drinken. Neem gerust contact op. En natuurlijk blijft “ Uw ambitie, samen gerealiseerd” de basis van onze dienstverlening!

Enigma Consulting

Naar:

Artikelen Overzicht

Praat mee!

Kennis- abonnement


Onze consultants

Lees ook: