Maandag 14 mei vond de 5e editie van het ‘Business Event’ plaats. Het  netwerkevenement met hoofdsponsor Rabobank  was een geweldig succes. Na een grootse ontvangst door honderden belangstellenden en na het tonen van de bedrijfsfilms van de genomineerden werden de winnaars bekend gemaakt.

Enigma Consulting is uitgeroepen als winnaar van de ondernemersprijs 2018. We zijn hier met zijn allen heel erg trots op. Paul Jans, managing Director Enigma: “Het is een kroon op het werk van al onze collega’s. Als consultancy bedrijf zijn we een “mensenbedrijf”. Onze collega’s zorgen ervoor dat we ons manifesteren als kennishuis, als een bedrijf met innovatieve kracht maar zeker ook als een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. Kijk naar onze bedrijfsfilm die is gemaakt door de organisatie van dit business event, daar komen al deze  aspecten goed naar voren”.

Tegeltjeswijsheid

Alle genomineerden werden gevraagd om ook een zogenaamde tegeltjeswijsheid in te sturen. Is het nu:  “Gewoon meer doen dan de klant verwacht” of toch “Eigenwijs in het belang van de klant”? Zegt u het maar.

Bedankt

Network Business Events hartelijk bedankt voor de organisatie en prachtige avond en natuurlijk ook speciale dank aan alle sponsors en  leden van de voordrachtscommissie en jury. Enigma heeft een top-avond beleefd.

paul jans jaco booster