FAQ items aan het laden...

Uw ambitie, samen gerealiseerd!

Enigma consulting is een vooruitstrevend kennishuis op het gebied van Payments, Digitalisering, Risk & Compliance en Treasury. Door de betrokkenheid van onze consultants met onze klanten, zowel bij banken als bedrijven zijn wij een verbindende factor in de financiële sector.

Tevens ondersteunen wij overheden en bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsconcepten. Onze klantfocus en kennis van betalingsverkeer bij Mobility helpt bij het (interoperabel) opzetten van mobiliteitsdiensten inclusief betaling en afhandeling van de transactie.

Enigma heeft een netwerk van topprofessionals. Talent is een vereiste, maar ontwikkeling staat bij ons voorop. Dit komt onder andere tot uiting in het stimuleren van ondernemerschap, wat binnen Enigma veel aandacht krijgt. Door een juiste balans tussen privé en werk en met opleidings- en coachingtrajecten zorgen we ervoor dat onze consultants met plezier en energie aan de slag zijn.

We zijn een sociaal bedrijf en hechten waarde aan ambitie, eerlijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij omarmen diversiteit: alle talenten worden (h)erkend en ontplooid. Wij willen een omgeving creëren waar iedereen volledig zichzelf kan zijn, erbij hoort en zich veilig voelt!  Enigma uit dit ook door goede doelen te steunen met sportieve benefietacties. Hierbij is geen uitdaging te groot, door samenwerking is alles mogelijk.

Sinds 1 april 2022 maakt Enigma Consulting onderdeel uit van ProjectiveGroup.

Projective