FAQ items aan het laden...
Treasury2020-11-19T10:27:13+01:00

Enigma Consulting bundelt haar kennis op gebied van treasury en payments en is daarmee een partner voor iedere treasurer die haar financiële operationele processen wil automatiseren en stroomlijnen.

Onze consultants adviseren de treasurer bij het inrichten van cash management, risicomanagement en procesbeheersing. Tevens ondersteunen we bij het optimaliseren van het betalingsverkeer en het selecteren en aansluiten van banken.

treasury propositie

Onze Treasury Diensten

treasury-scan

Enigma Interim Treasury Services >

Met Interim Treasury Services kunt u tijdelijke capaciteits problemen in uw treasury afdeling opvangen. Onze ervaren treasury consultants hebben weinig inleertijd nodig en kunnen direct bijdragen en waarde toevoegen

icon ibor

IBOR Phase Out >

Enigma offers a three-step approach to guide corporates throughout the IBOR transition.

cash management

Cash Management & Payment Services

Enigma heeft jarenlange ervaring met het inrichten van betalingsverkeer en cash management. We kunnen u helpen bij het opstellen van uw business case, het selecteren van de juiste betaalproducten en het optimaliseren van uw cash management processen.

bankmigratie

Bankselection >

Enigma Consulting heeft door haar ervaring, aan zowel de zakelijke kant als aan de bancaire kant, kennis over de verwachtingen en mogelijkheden in de markt. Vanuit deze kennis
heeft Enigma verschillende zakelijke klanten succesvol begeleid bij de selectie en implementatie van nieuwe bank relaties

Treasury as a Service >

Met deze dienstverlening biedt Enigma (tijdelijke) ondersteuning aan en zetten we onze kennis en ervaring in om uw treasury organisatie verder te professionaliseren.

treasury advisory

Treasury Scan & Advisory >

Wij adviseren op basis van de behoeften en eventueel de uitkomst van de Treasury Scan op welke wijze de treasurer zijn omgeving het beste kan inrichten, banken en ERP kan aansluiten en processen kan optimaliseren.

bellin

BELLIN tm5 >

Een TMS is onontbeerlijk voor een goed overzicht in uw financiële positie en cashflows, voor een effectief financieel risicomanagement en als tool voor een in-house bank.

Artikelen

Alle Artikelen

Onze Treasury Experts

Daniël Pluta

Senior Consultant
Mike Adrichem

Consultant
Pieter van Stempvoort

Senior Consultant
Rink Slotema

Senior Consultant
Robert Jan Wekking

Managing Partner

Ga naar de bovenkant