FAQ items aan het laden...
Treasury2022-02-25T12:57:52+01:00

Enigma Consulting bundelt haar kennis op gebied van treasury en payments en is daarmee een partner voor iedere treasurer die haar financiële operationele processen wil automatiseren en stroomlijnen.

Onze consultants adviseren de treasurer bij het inrichten van cash management, risicomanagement en procesbeheersing. Tevens ondersteunen we bij het optimaliseren van het betalingsverkeer en het selecteren en aansluiten van banken.

Onze Corporate Payments & Treasury Diensten

Payment hub icon

Payment Hub >

Enigma Consulting is de kennispartij voor de selectie en implementatie van een corporate payment hub. Wij kennen de context waarin een payment hub acteert zeer goed, kennen de oplossingen en leveranciers.

bankmigratie

Bankselection >

Enigma Consulting heeft door haar ervaring, aan zowel de zakelijke kant als aan de bancaire kant, kennis over de verwachtingen en mogelijkheden in de markt. Vanuit deze kennis
heeft Enigma verschillende zakelijke klanten succesvol begeleid bij de selectie en implementatie van nieuwe bank relaties

cash management

Cash Management & Payment Services

Enigma heeft jarenlange ervaring met het inrichten van betalingsverkeer en cash management. We kunnen u helpen bij het opstellen van uw business case, het selecteren van de juiste betaalproducten en het optimaliseren van uw cash management processen.

icon ibor

IBOR Phase Out >

Enigma offers a three-step approach to guide corporates throughout the IBOR transition.

treasury advisory

Treasury Scan & Advisory >

Wij adviseren op basis van de behoeften en eventueel de uitkomst van de Treasury Scan op welke wijze de treasurer zijn omgeving het beste kan inrichten, banken en ERP kan aansluiten en processen kan optimaliseren.

Artikelen

Onze Treasury Experts

Daniël Pluta

Senior Consultant
Mike Adrichem

Senior Consultant
Pieter van Stempvoort

Senior Consultant
Robert Jan Wekking

Managing Partner

Ga naar de bovenkant