zepa challenge 2019

Enigma Consulting draagt graag haar maatschappelijke steentje bij. Dit doen wij bijvoorbeeld door goede doelen te steunen met sportieve benefietacties. Hierbij is geen uitdaging te groot, door samenwerking is alles mogelijk.

Zo fietste Enigma in 2014 de eerste editie van de ZEPA Challenge: binnen 24 uur van Zeist naar Parijs ten behoeve van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Samen haalden we € 22.000 op en hebben we een geweldige tijd beleefd. Het opgehaalde sponsorbedrag is verdeeld over twee projecten: ‘De nieuwe kinder-intensive-care van het WKZ’ en ‘Bewust belonen’.

Om het initiatief van de ZEPA Challenge voort te zetten, hebben wij op 28 december 2015 te Zeist de stichting ZEPA Challenge opgericht met als doel om gelden en donaties op te halen en ter beschikking te stellen aan een goed doel. Het gehele bedrag komt ten goede aan het goede doel.

Ook in 2016 zijn we deze mooie uitdaging aangegaan. We fietsen deze keer van Zeist naar Parijs om geld in te zamelen voor twee organisaties die in het teken staan van het bieden van hulp aan vluchtelingenkinderen in Nederland: Wereldkidz Vrije Vogel en Stichting YOIN. We overtreffen ons streefbedrag ruim en halen in totaal ruim € 30.000 op voor de projecten van beide organisaties.

Op 23 mei 2019 heeft de 3e editie plaatsgevonden van de ZEPA Challenge. Met bloed, zweet en tranen heeft Enigma een route per fiets afgelegd van 577 kilometer naar Parijs voor het goede doel YOIN. Dankzij de bijdrage van alle donateurs is een bedrag van €18.235,- opgehaald voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen in Nederland.

ZEPA logo
icon enigma

ZEPA 2019 – De film >

Enigma heeft voor de 3e keer de route van ZEist naar PArijs per fiets afgelegd voor het goede doel YOIN. Bekijk de film die hierover is gemaakt.

icon enigma

ZEPA 2016 – Verslag >

De voorbereiding voor de ZEPA Challenge 2016 beginnen al in oktober 2015. Lees hier het volledige verslag van de tweede editie.

icon enigma

ZEPA 2016 – Ervaringen >

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers aan de ZEPA Challenge 2016? Vier enthousiaste fietsers blikken terug.

icon-enigma-donker

ZEPA 2014 – Verslag >

De allereerste editie van de ZEPA Challenge. Bekijk de aftermovie en lees het verslag van onze tocht van Zeist naar Parijs.